TYPE
Shop house
AREA
Less than 1,000 sqft
STYLE
Industrial, Minimalistic, Zen

Project Overview

Status
Completed
Budget
RM 120,000
Location
Klang, Selangor
Bathrooms
2
Included Services
Design|Build|Furniture
Budget
RM 120,000.00
Duration
8 weeks

Project Info

Combining authenticity, sophistication and a touch of relaxation, the project intended to provide an emotional and familiar experience to users, understanding that this premise was already part of the Medissa Dental Clinic brand concept. The client intends to redefine the relationship between health professionals, with a lot of intimate space and hospitality, design sought to reflect these values in the layout and scheme coexisting with the clinic patients The space designed – Reception, Waiting Area, Refreshment Corner and other dental rooms are to commemorate the residential environment, allowing users to better identify with the location and have more comfort when receiving their prime dental care. Minimalism, materiality, and spatiality provided the requisite tone for the project to maintain the complementary between the sobriety of hospital aesthetics and contemporary residential architecture.

Other Project By Aabios Design (M) Sdn Bhd