TYPE
Office
AREA
2,500 - 3,500 sqft
STYLE
Others

Project Overview

Status
Completed
Budget
RM 600,000
Location
Mont Kiara, WP Kuala Lumpur
Included Services
Design
Budget
RM 600,000.00

Project Info

Splash of happy colours! Fun and work can go hand in hand at the office. The design of the office is uniquely set up to create inspiring workplace design that focuses on improving employees’ engagement and productivity through optimizing collaboration. With office areas sitting alongside the colourful yet fun collaborative break-out spaces, this office finds balance between work and play. Right after the reception counter, an iceberg-inspired ceiling structure was introduced at the corridor to connect the work space and interactive spine. One of the main features of the interactive spine is the vertical wood strips that were used to cleave out a semi-enclosed discussion area. The emerald green pantry alongside with the shades of orange and yellow climbing wall forms a recharging pitstop for the employees. Series of colourful and custom-shaped sofa seats were added along the corridor, provides more casual space for works and discussions. With the inspiring environment, the designs aimed to encourage creative conversations.