TYPE
Office
AREA
3,500 - 5,000 sqft
STYLE
Contemporary, Minimalistic, Scandinavian, Others

Project Overview

Status
Completed
Budget
-
Location
Cheras, Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur
Included Services
Design|Build|Furniture
Areas
Others
Duration
12 weeks

Project Info

This office space belongs to a taxation company that wants to be different. It is designed based on the combination of “Timeless & Vibrant”. Wooden element is a great addition as it works well with classic or contemporary interiors and it looks as great even after years. Plenty of wooden elements were used in the design to showcase the simplicity and luxury. Another attractiveness of the design is the usage of vibrant colours. The combination of cold and warm colours bring life to the work space and created great visual impact. The purpose to design this office space in such a way is to retain young talents. This vivid and lively design will be able to achieve the target. Warm yellow lightings and furniture with different colours used in some open areas created a classy homey environment. These areas are great places for employees whenever they need to take a break and refresh themselves. Lower partitions were chosen at the open office desks to create a visually spacious layout. Besides, it can also enhance the communications between employees and increase productivity.