TYPE
Office
AREA
3,500 - 5,000 sqft
STYLE
Contemporary, Minimalistic, Others

Project Overview

Status
Completed
Budget
-
Location
Kl Sentral, WP Kuala Lumpur
Included Services
Design|Build|Furniture
Areas
Others
Duration
12 weeks

Project Info

The workplace nestled in the urban environment was designed based on the concept of “openness yet focus”. The “openness” - collaborative atmosphere helps to foster the relationship between the employees and improve efficiency. The idea of "focus" simply means, when needed, a closed space is still necessary for someone to truly get down to work. The reception area is the first impression for the visitor and it was designed to be simple and cozy to present a warm welcome to every visitor. A lot of white and grey elements were used to make the green outstanding in the design as it is the corporate color of the company. Another uniqueness of the design is that this workplace is flexible and expandable as there is an operable door in between the discussion room and pantry area that can transform the whole area into a mini town hall.